Software en Zorg Dienstverlening

Bij Autimatisering ontwikkelen we met veel liefde en passie software van goede kwaliteit. Hiermee helpen we een grote groep, veelal autistische jongeren, met een passie voor techniek die anders thuis zouden zitten. Dit doen we door de jongeren mee te laten draaien binnen onze dagbesteding. Zo creëren we een solide fundament voor een toekomst op de arbeidsmarkt.

Maatschappelijke software

Wij bieden maatschappelijk maatwerk aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zowel het design als de implementatie van websites en mobiele apps. Door onze betrokkenheid bij de ontwikkeling van Open Source software gaan wij efficiënt te werk en leveren we kwaliteit.

Zorg door ervaringsdeskundigen

Dankzij onze eigen ervaringen kunnen we begripvol omgaan met eventuele problematiek enerzijds en kunnen we anderzijds effectief naar oplossingen zoeken. Tijdens onze zorgtrajecten leer je programmeren of designen en ondersteunen wij je bij de communicatie.

Lessen programmeren basisscholen

Autimatisering biedt lessen aan op basisscholen waarin kinderen leren programmeren. Een combinatie van informaticaspecialisten en Autimatiseerders komt langs op locatie om de les te geven.

Vanwege onze wisselwerking met verschillende scholen zijn we in staat om betaalbare én maatschappelijke programmeerlessen aan te bieden. De leerling leert informatica, terwijl de Autimatiseerder leert presenteren en communiceren en zo dus werkt aan sociale vaardigheden.