Maatschappelijke Software op Maat

Software is een zakelijke markt met harde afspraken en bijbehorende prijzen. Een markt waar je niet snel een maatschappelijk bedrijf vind. Maar het is ook een markt waar harde afspraken moeilijk kunnen worden nageleefd. Waar deadlines moeilijk hard kunnen worden gemaakt.

Om de grote vraag aan (goedkope) software te bemiddelen, zijn er veel bedrijven die "kant en klare" software leveren met minimale aanpassingen. In dat geval krijg je geen hoge kwaliteit, en doorgaans ook geen goede service. Wel krijg je een product in korte tijd voor een laag budget.

Autimatisering kijkt anders naar software. Wij maken exclusief software op maat, en handhaven een hoge kwaliteit. Dit doen wij door middel van Maatschappelijk Maatwerk onder begeleiding van professionals.

Een nieuwe kans

Bij maatwerk komen veel factoren bij kijken voor het team, een leerzaam proces dus. Daarom zien wij Maatwerk als de beste oplossing voor alle betrokken partijen.

Tijdens de ontwikkeling van software is veel communicatie vereist, met veel verschillende disciplines. De klant, designer en ontwikkelaars zijn voortdurend aan het communiceren en afstemmen.

Naast communicatie word ook op technisch vlak veel kennis opgedaan of onderhouden. Bij afronding van een project kunnen alle betrokkenen dit aan het portfolio toevoegen.

Wij maken een grote impact op de re-integratie van een persoon door middel van software opdrachten. Dit alles maakt het uitvoeren van software door Autimatisering een bijzonder, maatschappelijk project.

Prijs en Kwaliteit

Om het niveau van de begeleiding van een Autimatiseerder te financieren zijn meerdere financieringsstromen veriest. Dat zijn de software opdracht en de financiering vanuit de client. Door de combinatie van meerdere financieringsstromen blijft de geleverde kwaliteit voor beiden partijen betaalbaar.

Onze keuzes in techniek en technologie zijn kieskeurig samengesteld om een kwalitatief product af te leveren. Hiervoor hebben wij gekeken naar de eigenschappen die wij terugvinden in kwalitatieve producten.

Lees meer over de kwaliteit van onze software

Gezien onze doelgroep en de bijbehorende problematiek, kunnen deadlines moeilijk worden gegarandeerd. Daarom bieden wij de keuze uit een harde of flexibele deadline.

Afhankelijk van de keuze veranderd de verhouding van professionals op Autimatiseerders, en de prijs veranderd relatief mee. Door deze keuze kan een bedrijf het wel maatschappelijk uitbesteden, met de gewenste deadlines.

Meer weten?

Bekijk ons portfolio, of neem vrijblijvend contact op. Dit kan telefonisch op 06 21715487, met Marcel van Daelen. Ook is ons team bereikbaar per mail op hoi@autimatisering.nl