5 Kernwaarden van Autimatisering

Waarom software van AM?

Wij, van Stichting Autimatisering, introduceren aan u een nieuw begrip: Maatschappelijke Software! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er binnen de wereld van IT behoefte is aan meer openheid, eerlijkere prijzen, kwaliteit en service. Klanten ondersteunen door software bij ons af te nemen onze doelgroep: de deelnemers van onze werkervaringsplek.

1. Geef onze deelnemers een kans!

Wij bieden een werkervaringsplaats in de IT. Hier geloven wij in omdat mensen sneller en efficiƫnter leren als ze de stof die ze leren kunnen toepassen in de praktijk. Onze deelnemers werken daarom mee aan software opdrachten, en leren hier werknemersvaardigheden en kennis over het vak Vaak na enige tijd bij ons begeleid te zijn kunnen ze doorstromen naar een betaalde baan. Dit kan alleen in samenwerking met onze software klanten! Klanten bieden onze deelnemers daarom een heuse nieuwe kans.

2. Kwaliteitsstandaard

Mensen met autisme, onze doelgroep, houden erg van perfectionisme. We leveren graag kwaliteit, en zijn goed in ons werk. Onze medewerkers zijn allemaal deelnemer geweest van onze dagbesteding, en hebben we zelf op kunnen leiden. Op deze manier kunnen wij u garanderen als klant dat onze software veilig, gebruiksvriendelijk en snel is.

3. Onze geweldige service

Als er dan toch iets is wat niet helemaal lekker werkt in onze software, dan kunt u ons snel en gemakkelijk bereiken. Wij zijn namelijk een kleine organisatie, en iedereen binnen de organisatie is op de hoogte van opdrachten voor klanten. We zijn zelfs bereikbaar buiten kantoor uren voor noodgevallen, want dit vinden wij belangrijk.

4. Maatwerk en eerlijke prijsgarantie

Wij verkopen nooit software in bulk, maar kijken naar individuele behoeften. Dit betekend dat we alles graag aanpassen naar uw vraag. U bent gewend dat maatwerk duur is, maar bij ons hoeft dat niet zo te zijn. Wij bieden een eerlijke prijs, omdat wij ook opbrengsten hebben vanuit deelnemers uit onze werkervaringsplaats. Daarnaast investeren wij veel in Opensource, en kunnen we door gebruik van Opensource software kosten drukken

5. Eelijkheid en openheid

Mensen met autisme staan erom bekend dat ze niet kunnen liegen, en dat is helemaal waar. Wij willen graag een goede communicatie met onze klant, en altijd open en eerlijk zijn over de status van een opdracht. Men hoeft niks te zoeken achter wat we zeggen, want wij houden ervan om te zeggen waar het op staat.

Meer weten?

Bekijk ons portfolio, of neem vrijblijvend contact op. Dit kan telefonisch op 06 21715487, met Marcel van Daelen. Ook is ons team bereikbaar per mail op hoi@autimatisering.nl