5 Kernwaarden van Autimatisering

Waarom software van AM?

Wij van Stichting Autimatisering willen graag een nieuw begrip introduceren: Maatschappelijke Software! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er binnen de IT behoefte is aan meer openheid, eerlijke prijzen, kwaliteit en service. Klanten ondersteunen ons door software bij ons af te nemen. Onze doelgroep bestaat uit de deelnemers van onze werkervaringplek.

1. Geef onze deelnemers een kans!

Wij bieden een werkervaringsplek aan binnen de IT. We geloven hierin omdat mensen sneller leren als ze de opgedane kennis meteen kunnen toepassen in de praktijk. Onze deelnemers werken daarom mee aan verschillende software-opdrachten. Zo leren ze de vaardigheden die een werknemer hoort te bezitten én de kennis van het vak. Na een periode waarin wij deelnemers begeleiden stromen ze vaak door naar een betaalde baan. Dit kan alleen gerealiseerd worden door de samenwerking die we hebben met onze klanten. Deze klanten bieden onze deelnemers zo een nieuwe kans

2. Kwaliteitsstandaard

Onze doelgroep bestaat uit mensen met autisme en dat zijn mensen die doorgaans erg perfectionistisch zijn. Dit zorgt ervoor dat we goed zijn in ons werk en dus kwaliteit leveren. Daarnaast is het zo dat al onze medewerkers deelnemers zijn geweest van onze dagbesteding en dat betekent dat we ze dus zelf hebben opgeleid. Daardoor kunnen we kwaliteit garanderen en dat uit zich in gebruiksvriendelijke, veilige én snelle software.

3. Geweldige service

Loopt onze software niet helemaal lekker of onstaat er een ander probleem? Geen paniek! Je kunt ons makkelijk en snel bereiken. We zijn een kleine organisatie waardoor iedereen op de hoogte is van opdrachten die voor klanten zijn uitgevoerd en daardoor kunnen we je snel en efficiënt helpen. Bij ons staat service hoog in het vaandel en daarom zijn we voor noodgevallen zelfs buiten kantooruren bereikbaar. Daar hechten we veel waarde aan.

4. Maatwerk en een eerlijke prijs

Software verkopen wij nooit in bulk. We kijken namelijk naar de specifieke behoeften van de klant en passen ons product daarop aan. Je bent vast gewend dat maatwerk relatief duur is, maar bij ons is dat niet het geval. Wij zijn in staat om een eerlijke prijs te bieden, mede doordat wij opbrengsten genereren door het aanbieden van een werkervaringsplaats. Daarnaast werken wij veel met OpenSource waardoor we kosten goed weten te drukken.

5. Eelijkheid en openheid

Mensen met autisme staan erom bekend dat ze niet kunnen liegen, een gegeven dat inderdaad waar is. Wij streven naar een prettige communicatie met de klant en zijn daarom altijd open en eerlijk over de status van de opdracht. Oftewel: we zeggen altijd waar het op staat.

Meer weten?

Bekijk ons portfolio of neem vrijblijvend contact op. Je kunt ons, in dit geval Marcel van Daelen, bereiken via het telefoonnummer 06 21 71 54 87. Stuur je liever een e-mail? Doe dat dan naar hoi@automatisering.nl.