Portfolio > Magic Mirror

Omschrijving

Voor #VAKKINGVET hebben wij haar online beroepskeuze test herontwikkeld naar een offline 'Magic Mirror' applicatie; een doorkijkspiegel met daarachter een 4K scherm, waarin gebruikers naast de test ook een mooi eindresultaat krijgen te zien. Een foto met zwarte lichaamsdelen, waardoor je jezelf weerspiegeld ziet in een van de beroepen.

De applicatie draait op een Raspberry Pi, die op haar beurt weer word aangestuurd door een Xbox controller. De software is vrijwel geheel ontwikkeld door een van onze deelnemers, die als projectleider ook nog grafici aanstuurde, een planning leert toepassen... en uiteindelijk ook de presentatie heeft gegeven bij de klant.

Een vet project, voor een vette klant. De Magic Mirror wordt ingezet op beurzen, alsook haar eigen vestiging, om zo leerlingen te ondersteunen bij hun keuze voor een technische vakopleiding. Magic Mirror beschikt over haar eigen database met opleidingsbedrijven.

Er zijn plannen de applicatie remote te kunnen gaan aanpassen, zodat de klant deze zelf kan gaan beheren. Dat wordt wellicht weer een vet toekomstig project ;).


Technieken

Design

In Browser / Figma / Gimp

 

Development

CSS3 / HTML5 / TypeScript / Node.js / React


Klant


Team


Terug naar portfolio