Portfolio > Switch Dish

Omschrijving

Switch Jeugdzorg verzorgt iedere werkdag een lunch voor haar deelnemers en medewerkers. Stichting Autimatisering leek het leuk als we daar ook een applicatie voor zouden ontwikkelen, waarin iedereen diverse zaken rondom ieder gerecht aantreft.

Het is mogelijk om op ieder gerecht te stemmen, waardoor een top 10 ontstaat van de lekkerste gerechten. Daarmee krijg de chef en zijn team beter inzicht in haar publiek. Ook kan iedereen de ingrediënten en recepten terug vinden... zoeken in de geschiedenis, of feedback en ideeën achterlaten.

De applicatie wordt nog uitgebreid met nieuwe functies. Denk aan het registreren van eigen accounts, waardoor we maatwerk kunnen leveren naar gebruikers. Ook wordt het dan mogelijk om bijvoorbeeld de reservering en betalingen te automatiseren.

Interesse in een eigen Dish app?!

Stichting Autimatisering wil deze app ook beschikbaar gaan stellen aan andere instellingen en/of restaurants. Heeft u al interesse in een eigen maatwerk Dish app... of een andere website of app? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd geïnteresseerd in leuke nieuw projecten!

switchdish.nl


Technieken

Design

Figma / In Browser

 

Development

CSS3 / HTML5 / Node.js / React-Bootstrap / Sass / SQL / TypeScript


Klant


Team


Terug naar portfolio