Portfolio > AMP

Omschrijving

Het Autimatisering Portaal (AMP) is een modulair platform dat wij gebruiken voor een grote verscheidenheid aan taken. AMP maakt het makkelijk voor ons om bij te houden wanneer mensen afspraken hebben of als er aankondigingen zijn. Ook gebruiken wij het om de aanwezigheid van onze deelnemers bij te houden, en zijn we bezig met het maken van een leeromgeving voor AMP.

Onze deelnemers worden ook uitgenodigd om mee te helpen aan dit systeem door hun eigen modules en functionaliteiten te ontwikkelen, die wij later na goedkeuring implementeren in het systeem. Hierdoor kunnen onze deelnemers ook zelf zien wat hun (nieuwe) kennis mogelijk maakt, en hoe ze productief en nuttig kunnen zijn voor zowel zichzelf als andere.

Door de modulariteit die AMP bied is er vrijwel altijd development aan gaande, om er nieuwe functionaliteiten en oplossingen in te verwerken. Features waar we al in de planning hebben zijn onder andere een Project Management System, integratie met een Discord bot, een geavanceerde leeromgeving, en een Spotify radio.


Technieken

Design

In Browser

 

Development

CSS3 / HTML5 / JavaScript / Node.js / SQL


Team


Terug naar portfolio