Portfolio

Portfolio

Autimatisering heeft meerdere opdrachten en projecten lopen.

Interne projecten

Door het gebrek aan goede, bestaande gereedschappen maakt Autimatisering ook gebruik van zelf ontwikkelde software. De onderstaande projecten zijn allemaal volop in ontwikkeling en binnenkort wordt daar meer specifieke informatie over vrijgegeven.

Pickapp

Wij hebben een maatschappelijke software app ontwikkeld die voor iedereen beschikbaar is! Met deze app kun je een afspraak inplannen om te winkelen, maar bijvoorbeeld ook bij een dienst zoals de kapper. Op die manier hoef je nooit meer in de rij te staan, is er minder drukte én wordt verdere verspreiding van het coronavirus voorkomen.

MongoKitten App

Autimatisering leunt op het gebruik van MongoDB om de snelheid en flexibiliteit van de verschillende systemen te creëren. Wij denken goed na over onze informatie-architectuur en halen veel winst uit gebruiksgemak. Er is momenteel een gebrek aan 'menselijke' tooling voor MongoDB en daarom helpt Autimatisering mee met de ontwikkeling van de MongoKitten App. Deze app, die geschikt is voor iOS en macOS, maakt informatie interactief én administratief toegankelijk.

Open Source

Autimatisering heeft aan de basis van veel OpenSource projecten gestaan. OpenSource projecten zijn publiekelijk toegankelijk en kunnen dus door elke ontwikkelaar kosteloos gebruikt en verbeterd worden. Voor de programmeertaal Swift heeft Autimatisering geholpen met de opbouw van 'Server Side Swift.' In het nieuwe ecosysteem verliep het ontwikkelen van nieuwe software erg moeizaam. Bij gebrek aan bestaande software moest het wiel dus opnieuw worden uitgevonden. Gedurende deze periode heeft Autimatisering bijgedragen aan de ontwikkeling van twee bijzondere softwarepakketten: Vapor en MongoKitten. Deze software wordt vandaag de dag gebruikt door duizende producten. MongoKitten is bijvoorbeeld, zoals de naam al aangeeft, de motor achter de MongoKitten App. Het doel van de hierboven genoemde projecten is om kwalitatieve software-ontwikkeling relatief simpel te maken. Dit is een kenmerk waar wij zelf ook veel waarde aan hechten. Een stuk recenter zijn wij verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van IkigaJSON en AMKit. IkigaJSON is een project dat in het leven is geroepen om de snelheid van software die met Swift geschreven is te verhogen. AMKit is een project dat diende om de beveiligingslagen binnen software transparanter te maken. Door onze betrokkenheid bij de ontwikkeling van software hebben we efficiënt en bewust kunnen werken.