Portfolio

Autimatisering heeft meerdere opdrachten en interne projecten. Helaas kunnen wij nog geen klantprojecten presenteren omdat hier nog geen toestemming voor is gegeven.

Interne Projecten

Bij gebrek aan bestaande gereedschappen gebruikt Autimatisering ook huisontwikkelde software. De onderstaande projecten zijn allemaal volop in ontwikkeling. Binnenkort wordt meer specifieke informatie vrij geven.

Client Informatie Systeem

Autimatisering houdt zich momenteel bezig met haar Client Informatie Systeem, of 'CIS'. CIS word ontwikkeld op basis van blauwdrukken van de Zorgcoöperatie Brabant.

In CIS is de informatie veilig binnen één systeem, waar zorgbedrijven normaal gesproken drie of meer partijen hun data aan toe moeten vertrouwen. Dit maakt de kans op een datalek drie keer minder dan een ander zorgpakket.

CIS is ontworpen om op drie belangrijke punten in het proces te controleren op beveiligingsrisico's. Hierdoor is de kans op een datalek veel kleiner dan normaal.

CIS is momenteel nog volop in ontwikkeling. Het doel is om naast dossiers en beveiligde mails, ook management en administratieve taken te versimpelen. Doordat alle informatie in CIS wordt verwerkt, kunnen automatisch veranderingen van de privacyverklaring inzichtelijk worden.

MongoKitten App

Autimatisering leunt sterk op het gebruik van MongoDB om de snelheid en flexibiliteit van de systemen te creëren. Wij denken goed over onze informatiearchitectuur na, waardoor veel winst wordt behaald in gebruiksgemak.

Omdat er een gebrek is aan 'menselijke' tooling voor MongoDB, ontwikkelt Autimatisering mee aan de MongoKitten App. Deze app, voor iOS en macOS, kan informatie interactief en tegelijkertijd administratief toegankelijk maken.

Open Source

Autimatisering heeft aan de grond van veel opensource gestaan. OpenSource projecten zijn publiek domein, en kunnen door elke ontwikkelaar kosteloos gebruikt en verbeterd worden.

Bij de publicatie van de programmeertaal Swift heeft Autimatisering geholpen met de opbouw van "Server Side Swift".

In het nieuwe ecosysteem was de ontwikkeling van software erg moeizaam. Bij gebrek aan bestaande software moest het wiel opnieuw uitgevonden worden.

In deze tijd heeft Autimatisering bijgedragen aan de ontwikkeling van twee bijzondere softwarepakketten.

Vapor en MongoKitten, software dat hedendaags gebruikt word in duizenden producten. Zoals de naam aangeeft is MongoKitten ook de motor achter de MongoKitten App.

Het doel van de bovengenoemde projecten is om kwalitatieve software ontwikkeling relatief simpel te maken, kenmerken waar wij zelf veel waarde aan hechten.

Recenter hebben wij de ontwikkeling van IkigaJSON en AMKit verzorgd. IkigaJSON is een project om de snelheid van software geschreven in Swift te verbeteren. AMKit is een project wat de beveiligingslagen in software transparanter maakt.

Dankzij deze betrokkenheid in de ontwikkeling van deze software, werken wij efficient en bewust.