Dagbesteding

Onze dagbesteding is opgedeeld in blokken. De ochtend is van 9:00 tot 13:00 uur en de middag is vanaf 13:00 tot 17:00. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag.

Binnen onze dagbesteding kennen we verschillende niveaus; van instap niveau tot al vergevorderd in programmeerervaring. Het hebben, of juist nog niet hebben, van programmeerkennis is dus geen probleem. Onze ervaringsdeskundigen zijn naast ervaren in de zin van iets hebben wat onze doelgroep ook mankeert zeer ervaren programmeurs. Ze zijn in staat op elk niveau mee te kunnen in wat de Autimatiseerder vraagt.

We begeleiden een brede doelgroep, tussen 13 en 50 jaar, die doorgaans zijn uitgevallen maar enthousiast worden van ICT. Iedereen doorloopt ons programma met als doel uiteindelijk te werken aan jezelf. Denk aan PHP, NodeJS, Apache en wat grafisch werk zoals CSS als basis en daarna jouw eigen app, backend, game etc.

Je werkt aan datgene dat je wil bereiken. Etisch hacker, game developer, website bouwer, designer of waar jij ook denkt vrolijk van te gaan worden. Wij helpen jou te worden wat je wilt zijn.

Autimatiseerders

Jij bent al een tijdje bij ons. Je weet wat je kan en waar je aan werkt, om nog te bereiken. Je ontwikkelt samen met ons team mee aan applicaties. Denkt mee, gaat mee naar klanten, doet mee. Je leert samen te werken met toekomst proof technieken. Je mag mee les geven aan basisschool jeugd, maar dit is niet verplicht. Wij proberen de drempels op een voor jou aangename hoogte te leggen zodat je ze makkelijk(er) kan nemen. Ons gaat het om jouw ontwikkeling, met een groeiend plezier. Hoe lang het duurt voordat je uiteindelijk voldoende kennis en zelfvertrouwen hebt opgedaan om zelfstandig verder te kunnen met je werkende bestaan scheelt per persoon.

Uiteindelijk heb je genoeg kunde, ervaring en zelfvertrouwen om een baan aan te kunnen en te houden. Hier helpen we ook aan mee.

Je kan je inschrijven als je via de WMO een indicatie hebt of PGB. WMO financiering loopt dan via Zorg Coƶperatie Brabant. Je kan ook via andere partners zoals Futuris en Switch Jeugdzorg bij ons een plekje veroveren.

Wil je een keer komen kijken en meedoen mag dat geheel gratis, op afspraak, altijd. Jij wil natuurlijk graag weten of Stichting Autimatisering geschikt is voor jou maar wij zijn ook altijd erg nieuwsgierig of iemand bij ons past. Dat laatste maar zeker ook het eerste is erg belangrijk.